Statiegeldbonnenactie Jumbo Middelwaard

Jumbo Zoetermeer Middelwaard heeft afgelopen maand € 45 opgehaald. Toch mooi weer wat binnen 😊.


Statiegeldbonnenactie AH Lijnbaan

September heeft nog eens € 220,15 euro opgeleverd bij de Lijnbaan. Dank aan alle egel-supporters!


We hebben een couveuse!!!

Van het geld dat onze geweldige egel-supporters via de crowdfunding site “Voor je Buurt”  hebben gedoneerd hebben we een couveuse aangeschaft. En omdat jullie extra gul waren hadden we ook nog geld genoeg om voeding, onderleggers, spuitjes en overige spullen te kopen. Trots laten we jullie hier de foto’s zien met de eerste bewoners: de vijfling Filip, Frans, Finn, Freek en Fiona.

Alle lieve gulle gevers nogmaals bedankt!

 


 

Eerst water, de rest komt later

Een hongerige of dorstige egel mag u lekker bijvoeren en te drinken geven, maar als u een uitgehongerde en verzwakte egel vindt is dat niet verstandig. Uw eerste impuls is hem lekker eten te geven en de hongerige egel zal dat dankbaar opeten.

De kans is groot dat juist deze maaltijd hem alsnog fataal wordt.  Simpel gezegd: na een lange periode van weinig of geen voedsel kan zijn spijsverteringssysteem geen volledige maaltijd aan.

Geef zo’n egel water zoveel als hij wil maar geen voer. Hem langzaam terugbrengen naar een normaal dieet is specialistenwerk. U kunt ons uiteraard altijd bellen voor vragen of advies.


Met één extra klikje

kunt u veel doen voor de Egelopvang. Wanneer u toch via Internet koopt dan graag via Sponsorklik. Wanneer u op de button hiernaast klikt komt u op een site waar meer dan 400 winkels staan vermeld. Denk aan Bol.com, Zalando, HEMA, Fonq.nl etc., maar ook aan Thuisbezorgd voor de pizza’s die u bestelt.

Van elke aankoop die u via Sponsorklik doet doet ontvangt de Egelopvang een bepaald percentage van het aankoopbedrag. Goed voor de egeltjes!