Convalescence support

Lieve anonieme donateur: Heeeeeel erg bedankt voor de dozen convalescence die wij dankzij u, via Dierendonatie.nl, hebben ontvangen. Frummel kan niet wachten…. 🙂


 

Katveilige voerplek

 

Wil jij ook een katten veilige voerplek voor de egels in je tuin maken? Bekijk hoe makkelijk en goedkoop dit kan! De diameter van de buis is 11cm.

Statiegeldbonnenactie AHXL Stadshart

AH Xl in het Stadshart gaat de hele maand november statiegeldbonnen inzamelen voor de egelopvang. We hopen dat iedereen zijn lege flessen daar gaat inleveren!


Eerst water, de rest komt later

Een hongerige of dorstige egel mag u lekker bijvoeren en te drinken geven, maar als u een uitgehongerde en verzwakte egel vindt is dat niet verstandig. Uw eerste impuls is hem lekker eten te geven en de hongerige egel zal dat dankbaar opeten.

De kans is groot dat juist deze maaltijd hem alsnog fataal wordt.  Simpel gezegd: na een lange periode van weinig of geen voedsel kan zijn spijsverteringssysteem geen volledige maaltijd aan.

Geef zo’n egel water zoveel als hij wil maar geen voer. Hem langzaam terugbrengen naar een normaal dieet is specialistenwerk. U kunt ons uiteraard altijd bellen voor vragen of advies.


Met één extra klikje

kunt u veel doen voor de Egelopvang. Wanneer u toch via Internet koopt dan graag via Sponsorklik. Wanneer u op de button hiernaast klikt komt u op een site waar meer dan 400 winkels staan vermeld. Denk aan Bol.com, Zalando, HEMA, Fonq.nl etc., maar ook aan Thuisbezorgd voor de pizza’s die u bestelt.

Van elke aankoop die u via Sponsorklik doet doet ontvangt de Egelopvang een bepaald percentage van het aankoopbedrag. Goed voor de egeltjes!