Een lintje voor Marja en Mieke!

Een grote verrassing voor onze vrijwilligsters Mieke van der Burg en Marja Beltman. Sinds 1994 zetten Mieke en Marja zich al in voor onze egelopvang. Donderdagavond werden ze voor al die jaren vrijwillige inzet beloond. Door de burgemeester van Zoetermeer, Charlie Aptroot, werden ze benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Gefeliciteerd Marja en Mieke, jullie hebben het terecht verdiend!

https://www.omroepwest.nl/nieuws/3758450/Koninklijke-onderscheiding-voor-trouwe-vrijwilligsters-egelopvang-Zoetermeer


Statiegeldactie Jumbo

Deze statiegeldactie heeft maar liefst 167 euro opgeleverd voor de egelopvang. We zijn hier heel erg blij mee. Hartelijk bedankt Jumbo en zeker ook iedereen die lege flessen heeft ingeleverd.


Dat wordt een warm nest!

Egeltje Moonlight is op 31 juli in onze opvang geboren. Hij is momenteel in een gesloten tuin bezig met zijn eindexamen van de opleiding “Zelfstandig overleven in de natuur”  Hij gaat hiervoor zeker slagen als we zien hoe ijverig hij blad verzamelt voor zijn winterslaapnest. Dan krijgt hij in de lente echt de vrijheid.


 Met één extra klikje

kunt u veel doen voor de Egelopvang. Wanneer u toch via Internet koopt dan graag via Sponsorklik. Wanneer u op de button hiernaast klikt komt u op een site waar meer dan 400 winkels staan vermeld. Denk aan Bol.com, Zalando, HEMA, Fonq.nl etc., maar ook aan Thuisbezorgd voor de pizza’s die u bestelt.

Van elke aankoop die u via Sponsorklik doet doet ontvangt de Egelopvang een bepaald percentage van het aankoopbedrag. Goed voor de egeltjes!


Steun de egelopvang door leuke cadeautjes te bestellen

Leuk deze metalen tuindecoraties. Heel veel prachtige vogels maar natuurlijk ook egeltjes! Klik op onderstaande link om naar de website van Birdwise te gaan. De egelopvang krijgt een vergoeding voor elke bestelling die gedaan is via onze website!

Birdwise metalen vogels