Deze prachtige egel-villa’s zijn gemaakt door de kinderen van basisschool het Palet uit Rokkeveen. Eeen tijd geleden hadden zij een project over egels. Juf Yvette kwam de villa’s cadeau geven aan de egelopvang.


Van week 21 tot en met week 24 houdt AH Rokkeveen een statiegeldactie ten bate van de egelopvang. We hopen dat er veel emballage wordt ingeleverd.


Dorst!

Zorg alstublieft in tijden van droogte voor egels (en andere dieren) door een bak water neer te zetten. Geen melk!   Door dorst nemen dieren veel meer risico, egels zullen ook overdag naar water gaan zoeken en vallen dan in sloten of vijvers en verdrinken. Ook zijn er overdag veel meer gevaren zoals verkeer en honden. Heeft u een vijver, zorg er dan voor dat dieren die daarin vallen er ook weer uit kunnen klimmen door middel van een trapje of een (rubber) mat die over de vijverrand kan worden gehangen.


Dit is Jacky. Hij verblijft in een gesloten tuin tot hij zelfstandig de natuur in kan. Verstoppen lukt al prima!


Voor het hele vrijwilligersteam. Ondanks de crisis kunnen de egeltjes dagelijks op hen rekenen!


Zoekt u een leuk cadeau?

Zoek je een leuk cadeau?
Dan is deze ketting met egelstekel-kraal een bijzondere ketting om cadeau te geven.

De ketting kunt u bestellen in 42 of 45 cm lengte.

Voor het versturen van de ketting berekenen wij € 2,50 portokosten.

Bij bestelling verzoeken wij u te vermelden dat het om een ketting gaat en graag de maat aangeven.

U kunt het geld overmaken op
gironummer:
NL86INGB0005531740
tnv St. Egelopvang Zoetermeer e.o.

Alvast bedankt.


 Katveilige voerplek

 

Wil jij ook een katten veilige voerplek voor de egels in je tuin maken? Bekijk hoe makkelijk en goedkoop dit kan! De diameter van de buis is 11cm.


Met één extra klikje

kunt u veel doen voor de Egelopvang. Wanneer u toch via Internet koopt dan graag via Sponsorklik. Wanneer u op de button hiernaast klikt komt u op een site waar meer dan 400 winkels staan vermeld. Denk aan Bol.com, Zalando, HEMA, Fonq.nl etc., maar ook aan Thuisbezorgd voor de pizza’s die u bestelt.

Van elke aankoop die u via Sponsorklik doet doet ontvangt de Egelopvang een bepaald percentage van het aankoopbedrag. Goed voor de egeltjes!