Dat wordt een warm nest!

Egeltje Moonlight is op 31 juli in onze opvang geboren. Hij is momenteel in een gesloten tuin bezig met zijn eindexamen van de opleiding “Zelfstandig overleven in de natuur”  Hij gaat hiervoor zeker slagen als we zien hoe ijverig hij blad verzamelt voor zijn winterslaapnest. Dan krijgt hij in de lente echt de vrijheid.


Dat wordt smullen!

Jan Dijkshoorn van het bedrijf HABO GWW de vrijwilligers van de Egelopvang weer verrast met boterletters. Heel erg bedankt HABO GWW !!

Opbrengst statiegeldactie Albert Heijn

Bij Albert Heijn XL Stadshart is het mooie bedrag van 389,15 voor ons opgehaald!

Bij Albert Heijn van de Lijnbaan in Noordhove is maar liefst 292,45 voor ons opgehaald.

Als bedankje hadden we voor de medewerkers van beide supermarkten cupcakes meegenomen!

 

Steun de egelopvang door leuke cadeautjes te bestellen

Leuk voor Sint en Kerst, deze metalen tuindecoraties. Heel veel prachtige vogels maar natuurlijk ook egeltjes! Klik op onderstaande link om naar de website van Birdwise te gaan. De egelopvang krijgt een vergoeding voor elke bestelling die gedaan is via onze website!

Birdwise metalen vogels

 

 

 

Vacature egelverzorg(st)er op zondag, of donderdag of vrijdag:

De vrijwilliger begint met de verzorging van de egel. Elke dag krijgen de egels een schoon hok en vers eten en drinken. Iedere vrijwilliger heeft een vaste dag (of dagen) voor de egelverzorging. Tijdens het schoonmaken van het hok wordt de egel in een zogenaamde wachtdoos geplaatst. Op de status van de egel wordt bijgehouden wat het gewicht is, of de egel goed heeft gegeten en of er bijzonderheden zijn. De met papiersnippers gevulde slaapzak wordt vervangen, de kooi schoongemaakt en opnieuw ingericht.

Na afloop van de verzorging worden de voorraden geknipte lapjes, slaapzakjes, snippers etc., voor de volgende dag aangevuld.

Mail uw vragen over vrijwilligerswerk of aanmelding hiervoor naar:

info@egelopvang.nl


Met één extra klikje

kunt u veel doen voor de Egelopvang. Wanneer u toch via Internet koopt dan graag via Sponsorklik. Wanneer u op de button hiernaast klikt komt u op een site waar meer dan 400 winkels staan vermeld. Denk aan Bol.com, Zalando, HEMA, Fonq.nl etc., maar ook aan Thuisbezorgd voor de pizza’s die u bestelt.

Van elke aankoop die u via Sponsorklik doet doet ontvangt de Egelopvang een bepaald percentage van het aankoopbedrag. Goed voor de egeltjes!