Winterfeest

Op zaterdag 8 december en zondag 9 december wordt het Winterfeest op de Speelboerderij het Buitenbeest gehouden. Ook dit jaar is de Egelopvang er weer bij. Er worden kerstspullen verkocht en er worden leuke egelknutsels met de kinderen gemaakt. Het feest is op beide dagen van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Klik op onderstaande link om het programma te lezen.

https://stadsboerderijen.org/activiteiten/winterfeest-op-speelboerderij-het-buitenbeest-2/


Vacature egelverzorg(st)er op zondag, of donderdag of vrijdag:

De vrijwilliger begint met de verzorging van de egel. Elke dag krijgen de egels een schoon hok en vers eten en drinken. Iedere vrijwilliger heeft een vaste dag (of dagen) voor de egelverzorging. Tijdens het schoonmaken van het hok wordt de egel in een zogenaamde wachtdoos geplaatst. Op de status van de egel wordt bijgehouden wat het gewicht is, of de egel goed heeft gegeten en of er bijzonderheden zijn. De met papiersnippers gevulde slaapzak wordt vervangen, de kooi schoongemaakt en opnieuw ingericht.

Na afloop van de verzorging worden de voorraden geknipte lapjes, slaapzakjes, snippers etc., voor de volgende dag aangevuld.

Mail uw vragen over vrijwilligerswerk of aanmelding hiervoor naar:

info@egelopvang.nl


Actie Dierendonatie

Het project Dierendonaties voor de 4 dozen Convalescence Support was al binnen een paar dagen volgestort. Met dank aan iedereen die gedoneerd heeft. Onze egels hebben weer voldoende speciale voeding om aan te sterken. Er was zelfs meer gedoneerd en hebben nog 6 voedingspuitjes erbij gekregen. Iedereen hartelijk dank namens onze egels.

 

Statiegeldactie Albert Heijn

Albert Heijn XL Stadshart én Albert Heijn Noordhove schenken de opbrengst van de statiegeldbonnen gedurende de hele maand november aan de egelopvang!. Een geweldige actie van Albert Heijn!

Alle lege flessen en kratten dus graag in Stadshart of Noordhove inleveren!

Bestand:Albert Heijn Logo.svg


Met één extra klikje

kunt u veel doen voor de Egelopvang. Wanneer u toch via Internet koopt dan graag via Sponsorklik. Wanneer u op de button hiernaast klikt komt u op een site waar meer dan 400 winkels staan vermeld. Denk aan Bol.com, Zalando, HEMA, Fonq.nl etc., maar ook aan Thuisbezorgd voor de pizza’s die u bestelt.

Van elke aankoop die u via Sponsorklik doet doet ontvangt de Egelopvang een bepaald percentage van het aankoopbedrag. Goed voor de egeltjes!