Statiegeldactie AH Rokkeveen

Deze actie heeft maar liefst € 464 opgeleverd. Iedereen heel hartelijk bedankt! Zeker nu, met die akelige nieuwe egelziekte, kunnen we alle bijdragen zeer goed gebruiken.


Egels met een zendertje

In de maanden juni, juli en augustus kunt u een aantal van onze egeltjes tegenkomen in de wijk Meerzicht in Zoetermeer. Zij hebben een zendertje op hun rug want ze werken mee aan een onderzoek naar het landschapsgebruik door egels.

Meer lezen? Kijk bij het menu Nieuws>Zenderonderzoek


Dorst!

Zorg alstublieft in tijden van droogte voor egels (en andere dieren) door een bak water neer te zetten. Geen melk!   Door dorst nemen dieren veel meer risico, egels zullen ook overdag naar water gaan zoeken en vallen dan in sloten of vijvers en verdrinken. Ook zijn er overdag veel meer gevaren zoals verkeer en honden. Heeft u een vijver, zorg er dan voor dat dieren die daarin vallen er ook weer uit kunnen klimmen door middel van een trapje of een (rubber) mat die over de vijverrand kan worden gehangen.


 

Zoekt u een leuk cadeau?

Zoek je een leuk cadeau?
Dan is deze ketting met egelstekel-kraal een bijzondere ketting om cadeau te geven.

De ketting kunt u bestellen in 42 of 45 cm lengte.

Voor het versturen van de ketting berekenen wij € 2,50 portokosten.

Bij bestelling verzoeken wij u te vermelden dat het om een ketting gaat en graag de maat aangeven.

U kunt het geld overmaken op
gironummer:
NL86INGB0005531740
tnv St. Egelopvang Zoetermeer e.o.

Alvast bedankt.


 Katveilige voerplek

 

Wil jij ook een katten veilige voerplek voor de egels in je tuin maken? Bekijk hoe makkelijk en goedkoop dit kan! De diameter van de buis is 11cm.


Met één extra klikje

kunt u veel doen voor de Egelopvang. Wanneer u toch via Internet koopt dan graag via Sponsorklik. Wanneer u op de button hiernaast klikt komt u op een site waar meer dan 400 winkels staan vermeld. Denk aan Bol.com, Zalando, HEMA, Fonq.nl etc., maar ook aan Thuisbezorgd voor de pizza’s die u bestelt.

Van elke aankoop die u via Sponsorklik doet doet ontvangt de Egelopvang een bepaald percentage van het aankoopbedrag. Goed voor de egeltjes!